svētdiena, 2013. gada 3. februāris

CSS – jautājumi un atbildes


Kas ir CSS?

CSS ir standarts, lai piemērotu stilu HTML elementiem. Tas stils ietver robežas, novietojumu, fontu, krāsu un tā tālāk. Stils var attiekties uz visu dokumentu, vai būt granula un attiekties uz konkrētu elementu. Teorētiski, CSS izmantošana veicina atdalīšanu saturā un dizainā, kas ļauj dizaineriem koncentrēties uz to, kā mājaslapu izstrāde Web pieteikumu izskatās, bet attīstītājs, koncentrēties uz struktūru un funkcionalitāti.

Galvenā CSS daļa ir nevis mājaslapu izstrāde, bet noteikumi pēc kuriem tiek izlikti un uzlaboti elementi. Noteikums sastāv no selektora (t.i., kādi tiks veidoti), pēc kura deklarāciju (t.i., stils ir piemērots), kas tiek sadalīts viena vai vairākas īpašību un stilu. Šajā piemērā h1 ir atlasītāju, seko krāsu īpašumu un zilā stilu.
Kāda kaskādes daļa CSS nozīmē?

Kaskādes attiecas uz kaskādes kārtībā. Tā ir sistēma, šķirošanas dažādus CSS deklarācijas, lai izvairītos no konfliktiem.Process sākas ar meklēt visas deklarācijas, kas attiecas uz īpašiem elementiem, tas beidzas, ja nav spēles ir atrasts. Kaskādes rodas, ja vairākas stili ir noteiktas elementam. Kopumā, vērtības tiks piemērota no konkrētāku stila lapas. Tas varētu būt tās pašas raksts, tāpēc, lūdzu, atsaukties uz manu CSS mājaslapu izstrāde rakstu neprasāt jautājumus.

Piezīme:  Pār CSS īpašībām ņem virsroku HTML atribūtu, ja pārlūkprogramma neatbalsta CSS.

Ir CSS reģistrjutīgs?

CSS standarts nav reģistrjutīga, bet, ja XHTML DOCTYPE tiek izmantots, tad CSS klases vārdi būs reģistrjutīgi dažās pārlūkprogrammās. Turklāt preces, piemēram, fontu ģimenēm, attēla URL, un citas tiešas atsauces ar stila lapas var būt reģistrjutīga. Lai būtu droši, jums vajadzētu stick ar mazajiem, lai izvairītos no pārpratumiem vai neparedzētas problēmas.

Kas ir klases?

Klase ir stils (t.i., grupa CSS atribūti) var piemērot vienam vai vairākiem HTML elementiem. Tas nozīmē, ka var piemērot gadījumiem mājaslapu izstrāde paša elementam vai gadījumi, dažādu elementu, uz kuru pats stils var tikt pievienots. Klases ir definētas CSS izmantojot periods, kam seko klases nosaukumu. Tas ir piemērots ar HTML elementu izmantojot klases atribūtu un klases nosaukums.

Kas ir grupēšana?

Ja vairāk nekā viena selektors akcijas ar tādu pašu deklarāciju, tās var grupēt izmantojot komatu atdalīti sarakstā, tas ļauj samazināt izmēru CSS (katru bitu un baitu ir svarīgi), un padara to vieglāk lasāmu.Šādi fragmentā šis pats fons uz pirmajiem trīs pozīcijas elementus.


Kas ir bērnu selektori?

Bērns selektors tiek izmantota, kad jūs vēlaties, lai atbilstu elements, kas bērnam citas īpašo elementu. Ar vecāku un bērnu selektori ir atdalīti ar atstarpēm. Šādas selektors atrod an Nekārtots saraksts elementu ietvaros punkts elements un padara šajā elementā tekstu treknrakstā.

Kas ir mājaslapu izstrādes nākotne?

Tas ir atvērts jautājums, kas ir tīri subjektīvi, bet es gribu dzirdēt kandidātu apspriest sprādziens nestandarta ierīces, piemēram, telefonu, video spēļu konsolēm, un tā tālāk. Šie jaunās platformas mainās kā vietas ir paredzētas. Kandidāts saņem papildus kredītu, ja viņi piliens frāze "atsaucīgi dizains."

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru